Kinderkleding en Kindermode is al sinds de jaren 90 het vak van kinderspeciaalzaak Sam Sam Bleskensgraaf te Bleskensgraaf. In 2010 werd de winkel uitgebreid met een succesvolle kinderkleding webwinkel voor kinderkleding online. Van heinde en verre komen inmiddels de klanten naar de gezellige kinderkleding speciaalzaak in Bleskensgraaf. Binnen het modegebied vormt de kinderkleding/kindermode een gespecialiseerd vakgebied, dat bij Sam Sam Bleskensgraaf te Bleskensgraaf met veel liefde en gedrevenheid wordt uitgevoerd. Met die in de loop der jaren opgebouwde vakbekwaamheid wordt ieder seizoen weer een uitgekiende collectie samengesteld uit, voornamelijk van het kinderkleding merk name it, Mim pi, maar ook andere merken zijn in meer of mindere mate aanwezig. De verkoop heeft plaats vanuit een modern ingerichte kinderkledingwinkel in Bleskensgraaf, maar sinds 2010 is ook een start gemaakt met de presentatie van de collectie op internet.

Ook die kinderkleding webwinkel heeft de afgelopen tijd een stevige ontwikkeling meegemaakt en inmiddels reikt de klantenkring dan ook zelfs wereldwijd. Door deze ontwikkelingen blijken grenzen niet meer te bestaan en naar alle uithoeken van de wereld worden nu pakketjes verzonden met kinderkleding van Sam Sam Bleskensgraaf. Kinderkleding is een vak! En door alle enthousiaste, tevreden reacties krijgen wij de bevestiging dat we dat vak verstaan! Kinderkleding mogen we gerust een allesomvattend woord noemen als het gaat om kleding voor het kind. Alle, maar dan ook echt alle kleding welke door kinderen wordt gedragen valt onder de algemene noemer kinderkleding. Van hieruit kan pas onderscheid gemaakt worden en dan hebben we het al snel over het specifiekere kindermode hetgeen al beduidend meer de lading dekt als we het hebben over kleding welk voldoet aan de eisen die door de trends worden vereist. Vaak wordt ook nog een onderscheid gemaakt met de benaming merk kinderkleding.

De kinderkleding die in onze kinderkleding webwinkel wordt verkocht moet altijd voldoen aan vooraf gestelde voorwaarden. Kinderkleding moet naar onze mening duurzaam zijn, dus letten we tijdens onze inkoop selectie best wel op de kwaliteit van de kinderkleding die geboden wordt. Vandaar dat de door ons samengestelde kinderkleding collectie aan belangrijke eisen van duurzaamheid voldoet. Kinderkleding is er in diverse merken en soorten, van goedkoop tot duur. Sam Sam Bleskensgraaf heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in o.a Name it kinderkleding en Mimpi kinderkleding, maar we verkopen ook diverse andere merken kinderkleding.


Wij leveren overal kinderkleding: Alkmaar,Almelo,Almere,Alphen Aan Den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bergum, Bleiswijk, Boxtel, Breda, Capelle Aan Den Ijssel, De Bilt, De Meern, Delft,Den Helder, Deventer, Diemen, Doetinchem, Dokkum, Dordrecht, Drachten, Dronten, Ede, Eindhoven, Emmeloord ,Emmen, Enschede, Epe, Foxhol, Geldrop, Geleen, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoensbroek, Hoofddorp, Hoogeveen ,Hoogland, Hoorn, Houten, Huissen, Kampen, Katwijk  Aan Zee ,Krimpen Aan de Ijssel, Leek,  Leeuwarden, Leiden ,Leidschendam ,Lelystad, Maarssen, Maastricht, Meppel, Middelburg, Nieuwegein ,Nijmegen, Oss, Panningen,  Pijnacker , Purmerend, Raalte, Ridderkerk, Rijssen, Rijswijk, Rotterdam, 's Gravenhage, 's Hertogenbosch, Scherpenzeel,  Schiedam, Sneek, Soest, Spijkenisse, Stadskanaal, Tiel,Tilburg, Twello, Utrecht, Veenendaal,  Veldhoven,  Vlaardingen, Voorburg, Vught, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle


Lees ook onze artikelen over kinderkleding online, kinderkleding te koop, goedkope kinderkleding, jongens kinderkleding, meisjes kinderkleding, en kinderkleding.